Også skrur vi sammen de første delene

Jeg var nødt til å skru sammen noe i dag. Det føles litt mer som om man faktisk gjør noe.

Profilene ble saget til med min før omtalte gjærsag. Absolutt lengde er ikke så kritisk bare de er like lange. Dette løste jeg ved å legge dem inntil hverandre på saga og sage begge to sammen. Fungerte som bare det. Lengden skulle vært 720mm men ble rett under 721mm.

Rexroth 40x40mm har et hull i hvert hjørne som passer til M6 skruer. Først prøvde jeg å gjenge dem opp med gjengetapp, men det var ganske misslykket siden hullene har slisser langsmed. gjengetappene ville ikke gå rett, og ødela gjengene like fort som de ble laget. Derimot var det ikke noe problem å skru M6 skruer rett inn. De laget fint sine egne gjenger i aluminiumen.

Jeg monterte også kuleskruen, og alt så riktig flott ut.

Nå skal det sies at den endelige monteringen nok blir litt mer komplisert siden det er mye som må lines opp. Skinnene som skal monteres på toppen av profilene må være helt parallelle, det samme må kuleskruen. Dette har jeg en plan for, men mer om den senere.

Legg igjen en kommentar