Sånn passe fornøyd

X-akse vogna er ikke helt klar ennå, men jeg måtte prøve om den passet. Det gjorde den bare nesten. Mangler noen hull, samt at jeg må fikse opp noen blundere.

Som nevnt tidligere er dette en ganske kritisk del, og det er en del med mye detaljer som skal freses til, og stemme overens. Når jeg nå har begynt å jobbe med den viser det seg at jeg har gjort et par små designblundere. Jeg tror det skal være rimelig greit å få det til å fungere likevel, men det krever at jeg freser den litt tynnere. Dette vil i så fall gjøre noe av godset i tynneste laget, men det går nok greit.

I tillegg til et par designblemmer, så har jeg sauset det litt til med fresingen også. Et par av hullene havnet 2mm feil, men det går greit å lage dem litt avlange. Så langt har jeg ikke gjort noe dumt med de kritiske områdene.

Denne delen blir ikke helt som jeg hadde tenkt meg, men jeg fikser det til i første omgang så det fungerer i hvertfall. Hvis jeg ønsker å forbedre det senere, så kan jeg jo bruke fresen til å lage deler til seg selv. Kommer i så fall til å redesigne litt i tillegg.

Legg igjen en kommentar