Snart elektriker

Step-motorer og tilbehør kom med budbil i dag. I tillegg fikk jeg endelig gjort ferdig den siste alu-delen til Z-aksen. Jeg har selvfølgelig skrudd det sammen, og selv om det ikke ser bra ut, så ser det ut til å fungere bra.

Motorene passet flott på festene sine, og ikke nok med det, akselen passet fint mot kuleskruen.

Her er alle motorene montert.

Nå er det på tide å bli elektriker. Masse dingser som skal kobles sammen, men det er også litt mekking igjen. Alle bokser må festes på et vis, og de må beskyttes mot spon og annet smuss. Jeg tenker å montere alt sammen under fresen. Planen var å legge en plate på støttene halvveis ned på bena, og så en plate rett under fresebordet. Jeg er litt usikker på hvor mye sidevegger jeg skal lage. Må veie beskyttelse mot behover for kjøling. Sannsynligvis er det best å lage sidevegger, men sørge for lufting med vifter eller noe slikt.

Legg igjen en kommentar