Venter på steppere

Etter nok en tur på Biltema for å kjøpe skruer har jeg drift på alle aksene, stepper fester er montert på X og Y aksene, mens Z aksen venter på at jeg skal fikse den delen jeg bommet på. Når den delen er laget og montert, så er alt klart for å montere steppere.

Jeg har bestilt fra et firma i England som heter Zapp Automation. Ganske billig, og foreløpig god service. I hvertfall i forholdt til spørsmål på epost. Pakken er på vei nå, og jeg regner med å få den rett over helgen.

I mellomtiden tenkte jeg å gå over hele konstruksjonen og rette opp alt som står i spenn. Det blir nok noen lange runder med lette og stramme på en haug skruer. Kanskje jeg stikker å kjøper en mdf plate også. Må jo begynne å sage til noen plater for å stive opp konstruksjonen her og der. Disse platene bør nok også males med oljebestandig maling. Kanskje epoxilakk er tingen.

Legg igjen en kommentar