Sentry turret

Nabolagets katter har den dårlige uvanen at de gjør fra seg rundt huset vårt. At de graver ned i blomsterbedene kan jeg til en viss grad akseptere, men katteskinna har ved flere anledninger lagt igjen kabler på terassen vår også. Og her forleden var den satan som tisset i et par sko jeg hadde stående ved verandadøra.

Min hemmelige plan er å lage en automatisk målsøkende sitronsaftskytende vannpistolturret. Software kan bli en utfordring, men se her, se her.

http://www.paintballsentry.com

 

Én kommentar

  1. DU må ha en luktsensor som skiller mellom katteoutput og barneoutput. Ellers kan det hende at du får et alvorlig forklaringsproblem ovenfor en rødglødende mor i nabolaget. ‘Ække sikkert at mor liker at gullungen lukter bæsj, piss, tårer, snørr OG sitrus på en gang.

Legg igjen en kommentar