MoI 3D

Litt stille her i det siste.

Jeg fant ved en tilfeldighet et 3D modelleringsverktøy som var ganske bra. Det heter «Moment of Inspiration», eller MoI 3D. Dette programmet er laget av den samme som startet opp Rhino i sin tid. Dette verktøyet skiller seg ut fra de fleste andre 3D verktøy ved at det er svært enkelt å bruke, samt at det koster ganske lite penger. Foreløpig leker jeg meg med en 30 dagers demo. Kvaliteten på modellene er veldig bra, til tider bedre enn pakker som koster 10 ganger så mye.

Hvis du er interessert i 3D modellering, så er det vel verdt en titt.

http://moi3d.com

Her er et par render av en Ikea teskje som jeg modellerte for å trene litt. Selve renderingen er gjort med en annen pakke da MoI ikke har noen slike funksjoner i denne versjonen.

 

Legg igjen en kommentar