Godt i gang med koblinger

Har skrudd sammen det meste av 230v anlegget nå. Jeg er ganske fornøyd. Bruker rekkeklemmer for å holde orden på ting. Kunne hatt kabelkanaler over og under, men det fikk jeg ikke tak i. Men det funker nok ganske bra uten og. Stripper sammen buntene litt, så holder de seg ganske stabile.

Opplegget er at 230v står på til 5v trafo hele tiden. Den skal drive RaspberryPi. Dette blir kun slått av med hovedbryter/EMO-knapp som jeg ikke har installert ennå. Alt det andre ligger etter en kontaktor som jeg skrur av og på med impulsknapper. Denne kontaktoren skal etter hvert også kunne kuttes av en røykvarsler slik at alle varmeelement skrus av ved tilløp til brann. På innsiden av kontaktoren er det 12v til lys og røykvarsler, 24V til selve printeren samt 230v AC til oppvarmet byggeplaner.

Legg igjen en kommentar