Noen bilder av AVR32 kortet

Som lovet, så kommer det noen bilder av AVR32 kortet. Jeg har bestykket det fullstendig, og det ser ut til å virke. I tillegg til det jeg skrev i går, så har jeg også testet debug-interfacet, og det ser også ut til å snurre.

 

Oversiden:

 

Og undersiden:

Jeg har ikke montert på stacke kontakt på undersiden, da det ville vært upraktisk. Har foreløpig mer bruk for at det ligger noenlunde flatt på bordet.

Så monterte jeg opp et debug-kort, dvs et at kortene jeg fikk i forrige runde. Jeg hadde litt småproblemer. Først klarte jeg på mystisk vis (ESD) å knekke RS232 chippen. Siden jeg ikke umiddelbart hadde bruk for denne, så tok jeg den liksågodt bare av. Det neste jeg oppdaget var at debug-kontakten ikke lot seg plugge i på grunn av RS232 kontakten, en vanlig DSub-9. Derfor ble den også demontert. Men så virket det 🙂

Må gjøre en liten redesign av dette kortet.

tenkte å fikse alt som skal ordnes med AVR32 kortet før 6. juni. Da går neste batch i produksjon hos Dorkbot. Skal legge ut en zippet pakke med gerberfiler for de som er interessert i å få seg noen kort å leke med.

Legg igjen en kommentar