Mer smøring

Nå har jeg tenkt og lest litt mer om emnet. Noen små endringer har det blitt. Først og fremst tror jeg at jeg dropper sprøytespisser til fordel for messingrør. Det neste er at jeg tenker å mikse væske med luft før det blåses ut gjennom dysa. Det hele skjer inne i en blokk, og vil minne veldig om en liten forgasser.

For å lage denne smøreren, så må jeg dreie 3 små messingdeler, sage til en passe lengde messingrør, og lage en blokk med noen hull i av Delrin. Bildene under viser omtrent hvordan det vil se ut. Jeg har ikke tegnet inn gjenger der, men det må jo åpenbart til. I tillegg må det også festehull til.

Den nederste messingdelen er en nål som kan brukes til å justere væskestrømmen. Trykkluft går inn på nippelen til høyre, og væske inn på nippelen på topp.

 

Legg igjen en kommentar