RF moduler fra Ciseco

Har bestilt noen søte små RF moduler fra et firma som heter Ciseco. Fikk nettopp en av dem i posten, og venter på to til.

Photo 14.01.14 18 22 26

 

Dette er åpenbart en USB penn, og den kobler seg til PC-en som en CDC device, og kan sette opp RF link på en svært enkel måte. De to andre modulene jeg har bestilt er til å plugge på en RaspberryPi, men de kommer også i andre formfaktorer. Det kan være basismodulen som kan loddes på egne design, eller forskjellige sensorer og aktuatorer.

De har basert seg på en RF-krets fra Texas Instruments, eller egentlig fra min gamle jobb, Chipcon. Det er CC1110 og CC1111 som er i bruk. Det er en SoC med RF og en 8051 kontroller. Såvidt jeg husker er det CC1111 som har innebygget USB også.

I hvertfall, veldig enkelt, ganske billig, og veldig fleksibelt. Nå er jeg bare spent på å få de andre modulene slik at jeg kan teste RF-linken.

Legg igjen en kommentar