Spaghetti

Så langt har jeg ikke et eneste print som har feilet, men så har jeg også bare brukt PLA. Forventer litt mer problemer når jeg går løs på mer utfordrende plast. Men, ganske nylig har Spaghetti Detective byttet navn til Obico, og så har de sluppet støtte for Klipper/Mainsail kontroller.

Obico er en sky-tjeneste som følger med på printet og kan avbryte det hvis den detekterer en feilprint. Man setter opp en videostrøm som viser print-bed. Serveren kjører en slags AI som analyserer videostrømmen og kan kontrollere printeren. Hvis den detekterer en feil, så pauser den printet, og sender et varsel. Dette koster litt penger hver måned, men hvis man ikke vil det, så er all software open source. Obico støtter installasjon på flere platformer med relativt beskjeden maskinvare. En bonus er at man får tilgang til både videostrøm, og enkle kontroller via app eller nettleser fra hvorsomhelst.

Legg igjen en kommentar